Aşağı Hüseyinşeyh Mahallesinden

Merhum Ahmet Alşan’ın kızı, Merhum Hasan Demirel’in gelini, Yaşar, İbrahim ve İsmail Alşan’ın ablaları, Suat ve Fuat Demirel’in yengeleri, Sena ve Cansu Demirel’in anneleri, Murat Demirel’in eşi, Semiha Demirel vefat etmiştir. Cenazesi bugün Aşağı Hüseyinşeyh Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Aşağı Hüseyinşeyh Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12:00’da Yeni Cami önünden araç kaldırılacaktır. Ev Adresi : Dereboğazı Mahallesindeki 1009 sokaktaki hanesinden saat 11 de alınacak.

Aksu Mahallesinden

İstanbul Paşabahçe Soğuksuda ikamet eden, Merhum Hacı Ahmet Aydın’ın oğlu, Muhammet ve Ahmet Aydın babaları, Osman Aydın’ın kardeşi, Şerif Ali Aydın Prof. Dr. Muhammet Aydın, Doç. Dr. Süleyman Aydın ve Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın’ın amcasının oğlu Süleyman Aydın vefat etmiştir. Cenazesi bugün İstanbul Paşabahçe Soğuksuda öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Paşabahçe Soğuksu Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mahmutbey Mahallesinden

Merhum Burhan ve Hüsamettin Bağ’ın kardeşleri, Merhume Leyla, Özcan, Ayla, Ömer Bağ ve Mine Yavuz’un halaları, Murat Bardakçı’nın annesi Nemika Bağ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Camide öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İkramiye Mahallesinden

İdris Batmanlar’ın eşi, İsmail, İbrahim ve Yusuf Batmanlar’ın anneleri, Memnune Batmanlar vefat etmiştir. Cenazesi bugün İkramiye camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İkramiye mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma allah’tan rahmet acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Not : Cenazeye gitmek isteyenler için saat 14:30 merkez büyük camii önünden araç kaldırılacaktır.