İkramiye Mahallesi’nden

merhum Sabri  CEVHERLİ’nin oğlu, Nurettin ve Fahrettin CEVHERLİ’nin kardeşleri, Remzi Cevherli vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikramiye camiinde kılınacak öglen  namazına müteakip ikramiye mahellesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12 30 da merkez büyük camii önünden araç kaldırılacaktır.

Yukarı Hüseyinşeyh mahallesi’nden

Merhum Zekeriya ÇAVDAR’ın eşi, elektrik kurumundan emekli Ahmet DEMİREL ve Ayşe KESİCİ’nin kayınvalidesi Samet DEMİREL’in ananesi, Kadir, Osman ve Ayhan ÇAVDAR’ın anneleri, Mesude ÇAVDAR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yukarı hüseyinşeyh mahallesi’nde kılınacak öğlen namazına müteakip. Yukarı Hüseyinşeyh mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için Saat 12:30  Merkez Büyük Cami önünden araç kaldıracaktır.

Aslen kızanlık Mahallesi’nden 

Adapazarı’nda ikamet eden merhum Ali ÇAMUR’un oğlu, Mehmet ÇAMUR’un kardeşi, Engin ve Erhan ÇAMUR’un babaları, Cemil SARI’nın Eniştesi, Hüseyin KAVAS’ın bacanağı Hasan ÇAMUR vefat etmiştir. Cenazesi bugün merkez büyük Cami’de kılınacak ikindi namazına müteakip. Kızanlık Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.