BAŞPINAR MAHALLESİNDEN 

İlçemiz Eski Esnafların Merhum Tosyalı Hasan ÖVÜNÇ'ün oğlu merhum Halil ve Sadettin ÖVÜNÇ'ün  kardeşleri  emekli Öğretmen Hasan ve Hüseyin KARAGÖZ'ün dayıları Hasan ÖVÜNÇÜN  amcası Ali ASLAN'ın kayınpederi Hüseyin, Nihat ve Kamil ÖVÜNÇ  babaları Oğuz ÖVÜNÇ'ün dedesi İlçemiz Esnaflarından  Tosyalı Hayrettin ÖVÜNÇ vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün saat:12:15de Başpınar Mahallesindeki hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.

                                
KÖPRÜBAŞI MAHALLESİNDEN

Merhum Osman BEŞELİN eşi Muhammed merhum Hikmet BEŞEL'in annesi merhum Muhammed, merhum Ahmet ,Ali  Bahattin ,Yılmaz ,Yalçın, Coşkun ve Rasim BİRİNCİ'nin  halaları Ramazan BEŞEL'in  babaannesi  Hasan ve Hüseyin BİRİNCİ'nin anneannesi Fatma BEŞEL  vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat:12.15 de köprübaşı mahallesindeki hanesinden alınarak Yeni camiye getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.

DEREBOĞAZI MAHALLESİNDEN

Merhum Eşmeli şoför Nadir ERTAN'ın gelinin İbrahim ve Serdar ERTAN'ın yengeleri Doğan ve Nilüfer  ERTAN'ın anneleri Servet ERTAN'ın eşi  Nermin Ertan vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün saat:16:00da Dereboğazı mahallesindeki hanesinden alınarak Yeni Camiye getirilecek  kılınacak İkindi namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.