Aslen Dikmen Mahallesinden olup

Akyazı Eski bedir mahallesinde ikamet eden, Ahmet İş’in oğlu, Yaşar ve Uğur İş’in babası, Eyüp Açıkdeniz’in yeğeni, İsmail İş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Dikmen mahallesinde kılınacak öğlen namazına müteakip Dikmen aile kabristanlığına defnedilecektir. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

                                                            
Kırktepe mahallesinden

Merhum Yakup Uzun’un oğlu, Emin ve merhum Sadık Uzun’un kardeşi, Muzaffer Uzun’un abisi, İlyas Uzun vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kırktepe caminde kılınacak öğlen namazına müteakip Kırktepe aile kabristanlığına defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyen vatandaşlarımız için saat 12’de merkez büyük cami önünden araç kaldırılacaktır. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.


Kemaliye mahallesinden

Merhum Ahmet Şaşmaz’ın oğlu, merhum Kadir Şaşmaz’ın abisi, İsmail, Havva ve Samet Şaşmaz’ın babası, Belediyeden Emekli Abdullah Şaşmaz vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12’de Kemaliye Mahallesinde ki hanesinden alınarak Yeni camiye getirilecek, kılınacak öğlen namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.


Aslen Yeşil vadi mahallesinden olup,

Adapazarı’nda ikamet eden merhum Akucba İhsan Çıkış’ın oğlu, Necdet Çıkış’ın kardeşi, Avukat Ayhan Cesur’un dayısı, Müge ve Serkan Çıkış’ın babası, Akucba Cavit Çıkış vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni camide kılınacak öğlen namazına müteakip, ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.