YEŞİLVADİ KÖYÜNDEN
Merhum Celal, Şerafettin, Ahmet, Osman, Behsat ve Şuayip ALTMIŞIN babaları Zeki FIRTINA  Yahya ve merhum Necmettin KANDEMİR'in kayınpederi  Furkan ,Ercan ,Ufuk ,Behiç ,Melih ,Sezgin ,Ahmet Recai ve Yusuf  KANDEMİR'in dedeleri İdris ALTMIŞ vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün  saat:12:15 de Mahmutbey mahallesindeki hanesinden alınarak Yeni camiye getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir .

YENİ MAHALLEDEN

Kamil ve İbrahim YILMAZ'ın babaları Yurdacan PELEN ve Erdal KARSLI nın kayınpederi Altan PELEN Sinan MISIR  ,Ercan ve Oğuzhan YILMAZ'ın dedeleri At arabacı  Ahmet YILMAZ vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün saat : 12.15 de Yeni mahalledeki hanesinden alınarak Büyük camiye getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip Kazimiye mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.

CIP CIP YEŞİLKÖYÜNDEN

 Merhum Yeşilköy Eski Muhtarı Mehmet SOLAK'ın oğlu merhum Kasap Hasan merhum Ahmet ve Ali SOLAK'ın Ağabeyleri  merhum Kasap İsmail NALBANT'ın yeğeni Yaşar,Tuncay ,Seviye ve Emine SOLAK'ın babaları Sabri DEMİRCİ nin  kayınpederi  Mustafa SOLAK vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün İkindi namazına müteakip Cıp Cıp Yeşilköyü aile kabristanlığına defnedilecektir.

Cenazeye gitmek isteyenler için saat: 16:00 da büyük cami önünden araç kaldırılacaktır.