Hendek Mahmutbey Mahallesin

Mahmutbey Mahallesin Merhum Sefer Devrin’in eşi, İsmail ve İbrahim Devrin’in annesi, Merhum Ümit, Hasan, Aykut, Mehmet ve Berk Akduman’ın yengesi, Mehmet, Yılmaz, Selçuk, Ali ve Kadir Devrin’in babaannesi, Nezaket Devrin vefat etmiştir. Cenazesi bugün Mahmutbey Mahallesindeki hanesinde saat 11:00’da kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Akarca Mahallesinden,

Sakarya Akarca Mahallesinden, Merhum Mustafa Canbaz’ın oğlu, Berrin Canbaz’ın abisi, Mukadder Canbaz’ın eşi, Hicran Canbaz vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sakarya Akarca Mahallesindeki hanesinde saat 11:00’da kılınacak cenaze namazının ardından Akarca Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Dereboğazı mahallesinden

Dereboğazı mahallesinden Merhum Mustafa Cağırıcı’nın kızı , Merhum Nay Nay Necati Meriç’in Baldızı , Mehmet , ve Merhum İbrahim Cağırıcı’nın  Ablaları Vefat Etmiştir . Cenazesi Bugün Saat 18,00 de İlçemiz Aile Kabristanlığında Kılınacak Cenaze Namazına Müteakip Defnedilecektir .. Merhume Allahtan Rahmet Yakınlarına ve Acılı Ailesine Başsaglığı Dileriz