Hendek Sümbüllü Mahallesinden

Sümbüllü Mahallesinden Merhum Halit Tarım’ın eşi, Merhum Hidayet Tarım’ın yengesi, Emekli Gardiyan Fikri Tarım, Zeki Tarım, Gönül Er ve Fikriye Kahveci’nin annesi, Halit Tarım'ın babaannesi, Emine Tarım vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sümbüllü Mahallesindeki hanesinde saat 12:00’da kılınacak cenaze namazının ardından Sümbüllü Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kahraman Mahallesinden

Kahraman Mahallesinden Merhum Mehmet ve Emine Büyüktanzim’in kızı, Merhum Mehmet Zeki Hızlısoy’un eşi, Ünzile Şimşek, Kibriye Eyger, Merhum Hasan Büyüktanzim, Hava Gökmen, Semiha Tuna’nın kardeşi, Bediye, Emine ve Nevin’in annesi, Merhume Elmas Üner’in ablası, Halife Büyüktanzim vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kahraman Mahallesindeki hanesinde saat 12:00’da kılınacak cenaze namazının ardından Kahraman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet  acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Sümbüllü Mahallesinden bugün vefat eden bireylerin  yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.