Hendek Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden Merhum Mustafa Ceylan’ın oğlu, Merhum Osman ve Muzaffer Ceylan’ın yeğeni, Merhum Cihan ve Muharrem Ceylan’ın ağabeyi, Hakan Fatih ve Kadir Ceylan’ın amcaları, Muhammet Dolguner, Okan, Ayberk ve Batuhan Ceylan’ın dedeleri, Cihan Dolguner’in kayınpederi, Mükremin, Ayhan, Sedat ve Vedat Ceylan’ın babaları, ilçemiz esnaflarından Yusuf Ceylan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Saat 14:00’te Sümbüllü Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından Sümbüllü Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Dereboğazı Mahallesinde

Aslen Bolu Göynük’lü olup Dereboğazı Mahallesinde ikamet eden Fatma Akıtürk’ün eşi, Musa, İsmail Emin ve İsa Akıtürk’ün babaları, Mustafa Akıtürk vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 14:00’te Dereboğazı Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Başpınar Mahallesinden, Dereboğazı Mahallesinde bugün vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.