Hendek Kalayık Mahallesinden

Kalayık Mahallesinden Nesim Hacıoğlu’nun ( awrusyıpa ) ağabeyi, Mücahit, Cavit ve İbrahim Hacıoğlu’nun babası, Nizamettin Hacıoğlu ( awrusyıpa ) vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kalayık Mahallesi Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Kalayık Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

HendekDereboğazı Mahallesinden

Dereboğazı Mahallesinden Yaşar ve Göksel Solak’ın babası, Mustafa Solak’ın ağabeyi, Ekrem Erdem’in eniştesi, Dündar Solak vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak Cuma namazına müteakip İlçemiz Aile KabristanlıAkçayır Mahallesinden ğına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendke Akçayır Mahallesinden

Akçayır Mahallesinden Metin, Cahit, Cavit ve Merhum Necattin Uzun’un annesi, Emine Uzun vefat etmiştir.  Cenazesi bugün Akçayır Mahallesi Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Akçayır Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kalayık Mahallesinden , Akçayır Mahallesinden , Kalayık Mahallesinden  vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...