Hendek Gölyaka Aksu Köyünden

Aslen Gölyaka Aksu Köyünden olup İlçemiz Yeni Mahallede ikamet eden Abdullah ve Hantek Cami İmamı Mustafa Yüksel’in babası, Ankara Kocatepe Cami Müezzini İbrahim Çakıllı’nın kayınpederi, emekli İmam Yaşar Yüksel vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gölyaka Aksu Köyünde kılınacak İkindi namazına müteakip Gölyaka Aksu Köyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeniköy Zörbek Mahallesinden

Yeniköy Zörbek Mahallesinden Merhum Nail Zeren’in ( yaşba ) torunu, Ferruh ve Merhume Arzu Zeren’in ( kabipha ) oğlu, Ferdi Zeren’in yeğeni, Anıl ve Burak Zeren’in kardeşi, Oğulcan Zeren ( yaşba ) vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeniköy Zörbek Mahallesinde kılınacak İkindi namazına müteakip Yeniköy Zörbek Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeniköy Zörbek Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...