Hendek Sarıdede Mahallesinden

Sarıdede Mahallesinden Merhum Hüseyin Yetimoğlu’nun eşi ,Ali Fuat  ve Ali yavuz Yetimoğlu’nun annesi  , İsmail Aydın’ın yengesi , Sabri ve Muammer Saltık’ın kardeşi , Mertcan ve Ahsen Alnıak’ın  anneannesi , Cavit İnal’ın kayınvalidesi , Emine Yetimoğlu Vefat etmiştir . Cenazesi Bugün Sarıdede Camisinde kılınacak Öğle namazına müteakip Harmantepe mahallesi aile Kabristanlığına defnedilecektir .  Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz .

Hendek Büyükdere Mahallesinden

Büyükdere Mahallesinden Mehmet Aydın’ın Oğlu ,Temel ,Mustafa ve Hasan Aydın’ın Kardeşi Ziya ve Salih Aydın’ın Babası , Fazlı Aydın’ın Amcası , Recep Ali , Serdar , ve Hüseyin Aydın’ın Amcasının Oğlu , Osman Aydın Vefat etmiştir . Cenazesi bugün İkindi namazına müteakip Büyükdere Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir . Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve Yakınlarına Başsağlığı dileriz.

Hendek Sarıdede Mahallesinden , Büyükdere Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...