Adapazarı eski garajlar

Merhum Cevat Dikbayır’ın oğlu, Saliha ve Murat Dikbayır’ın kardeşi, Merhum İsmail (arnavut) ve İshak Dikbayır’ın yeğeni, Şehabettin Dikbayır’ın amcasının oğlu, Mustafa Dikbayır vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12:00’de Adapazarı eski garajlardaki hanesinden alınarak İhsaniye Camiine getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip Emir Sultan Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Dereboğazı Mahallesinden

Dereboğazı Mahallesinden Sami ve Osman Önsarı, Ayşe Kaldırım ve Asuman Gündoğan’ın babası, Ümit Önsarı’nın dedesi, Mustafa Önsarı vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12:00’de Dereboğazı Mahallesindeki hanesinden alınarak Yeni Camiye getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Dereboğazı Mahallesinden , Adapazarı eski garajlar dan  vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...