Dikmen Mahallesinden

Aslen Dikmen Mahallesinden olup Çağlayan Mahallesinde ikamet eden belediyemizden emekli Merhum Berati Filcan’ın eşi, Fatma Kurt, Emine Tüysüz, Sinan, Meliha, Erkan ve Serkan Filcan’ın annesi, Hayriye Filcan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çağlayan Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Çağlayan Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allahtan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kargalıyeniköy Mahallesinden

Kargalıyeniköy Mahallesinden Merhum Saffet Eryiğit’in kızı, Hasan Eryiğit’in amcasının kızı, Emel ve Zeynep Yelken’in ablası, Emin Yelken’in baldızı, Taner Eryiğit’in ablası, Sibel Eryiğit vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kargalıyeniköy Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Kargalıyeniköy Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allahtan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Dikmen Mahallesinden , Kargalıyeniköy Mahallesinden  vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...