Kemaliye Mahallesinden

Kemaliye Mahallesinden Merhum Mecit ve Nimet Demir’in oğlu, Ünal, Şenol, Fevzi ve Sevda Demir’in kardeşleri, İbrahim Çelik’in dünürü, Doğan Çelik’in kayınpederi, emekli Öğretmen Hasan Karagözlü ve İlçemiz esnaflarından Hüseyin Karagözlü’nün yeğenleri, emekli 112 acil Sağlık çalışanı Halil Demir vefat etmiştir. Cenazesi yarın ( Pazar günü ) Rasimpaşa Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Harmantepe Mahallesinden

Harmantepe Mahallesinden Merhum Muharrem Meraklı’nın kızı, Nurettin Yayan’ın eşi, Necmi, Necdet, Davut, Ali ve İsmail Meraklı’nın kız kardeşleri, Merhum Yusuf Yayan’ın gelini, Osman, Mustafa ve Ali Yayan’ın yengeleri, Ayşe Yayan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kemaliye Mahallesinden , Harmantepe Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...