Hendek Rasimpaşa Mahallesi

Rasimpaşa Mahallesi Eski Yazlık’tan Merhum Ferhan Çelebi’nin eşi, Cavit Çelebi’nin kız kardeşi, Fethi Çelebi’nin gelini, Okan ve  Mehtap Çelebi’nin annesi, Azra ve Alya Çelebi’nin babaannesi Hatice Çelebi vefat etmiştir. Cenazesi  bugün öğle namazına müteakip Yazlık Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Kazimiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Karadere Mahallesinden

Karadere Mahallesinden Merhum Ferit Kurt’un eşi, Fahri, Bahri, Emin ve Fikri Kurt’ un annesi, Mahmut Ali İlerlemiş, Musa İlerlemiş ve Mustafa İlerlemiş’in ablası  Meryem Kurt vefat etmiştir. Cenazesi öğlen namazına müteakip Karadere Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından Karadere Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Rasimpaşa Mahallesi , Karadere Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...