Hendek Çamlıca Camili Mahallesinden

Çamlıca Camili Mahallesinden Şaban Nuri Şiveroğlu’nun eşi, Gürcan, Caner, Muhammet Bahadır, Fatmanur ve Yavuzhan Şiveroğlu’nun annesi, Emine Şiveroğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çamlıca Camili Mahallesinde kılınacak Öğle namazına müteakip Çamlıca Camili Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Çamlıca camili mah.

Cumayeri Yaka Mahallesinden

Cumayeri Yaka Mahallesinden İbrahim Baş’ın oğlu, Ahmet ve İbrahim Baş’ın babası, Cumayeri esnaflarından Arif Baş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cumayeri Merkez Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Cumayeri merkez Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Çamlıca Camili Mahallesinden , Cumayeri Yaka Mahallesinden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...