Rasimpaşa Mahallesinden

Rasimpaşa Mahallesinden Merhum Hacı İsmet Ateş'in oğlu, Muzaffer ve Hüseyin Ateş'in kardeşi, Hasan, Hüseyin, Muammer, Mustafa ve Merhum Mehmet Şimşek’in kayınbiraderi, Yılmaz, Zeki, Fatih, Muhammet ve Seyfi Ateş’in amcası, İsmail Ateş'in babası Tekelden Emekli Necati Ateş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kahraman Mahallesi Camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip Karaman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, Acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Göksu Mahallesinden

Aslen Göksu Mahallesinden olup Akova mahallesinde ikamet eden Merhum Mustafa Atmaca’nın oğlu, Merhum Fikri ve Asım Atmaca’nın abisi, İlçemiz Esnaflarından Ahmet, Mustafa, Yakup, Kemal, İbrahim ve Hikmet Atmaca’nın babaları Ahmet Atmaca vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14.00’de Akova mahallesinde kılınacak cenaze namazı ardından Akova Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, Acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Göksu Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...