Hendek Yenimahalle’de

Aslen Geyve’den olan Yenimahalle’de ikamet eden İmam Hatip Lisesi emekli öğretmeni Recep Deniz’in babası, Osman Deniz vefat etmiştir. Cenazesi bugün Geyve merkez camiinde kılınacak öğle namazına müteakip Geyve aile kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan Rahmet acılı Ailesi ve Yakınlarına Başsağlığı dileriz. Adres: Geyve merkez camii

Hendek Yukarı Çalıca mahallesinden

Yukarı Çalıca mahallesinden Bekir Bir’in oğlu, İzzet ve Muhammet Bir’in kardeşi, Ahmet, Veysel, Osman, Aslan ve Ali Kemal Bir’in Amcaları, Mahmut Bir vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kargalı Hanbaba mahallesinde kılınacak ikindi namazına müteakip Kargalı Hanbaba aile kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan Rahmet acılı Ailesi ve Yakınlarına Başsağlığı dileriz. Adres: Kargalı Hanbaba (Hekim Yapının arka yolundan 500 mt ileride)

Hendek Yenimahalle’de , Hendek Yukarı Çalıca mahallesinden vefat eden kişinin ailelerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgili, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşabilirsiniz.