Hendek Nuriye Mahallesinden,

Nuriye Mahallesinden, Erenler Müftülüğü Personeli Adem Başaran’ın babası, Muhterem Cingöz’ün dünürü, Abdüssamet Cingöz’ün kayınpederi, Yusuf Başaran vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12:00’da Nuriye Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından Nuriye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mahmutbey Mahallesinden

Aslen Aksu Mahallesinden olup, Mahmutbey Mahallesinde ikamet eden, Zekeriya Paşa, Süleyman, Hüseyin, Zafer, Merhum Muhammed ve Hak-iş Genel Başkan yardımcısı Osman Yıldız’ın babası, Mustafa Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 15:00’da Mahmutbey Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Nuriye Mahallesinde , Mahmutbey Mahallesinde İkamet eden  bugün vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.