Hendek Güney Mahallesinden

Güney Mahallesinden Ali Mutluoğlu’nun babası, Merhum Bilal, Rüştü, Şaban ve İslam Mutluoğlu’nun kardeşi, Zafer Barutcu’nun kayınpederi, Necati ve Necmettin Mutluoğlu’nun amcası, Remzi Mutluoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Güney Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Güney Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Akyazı Dokurcun Mahallesinden

Akyazı Dokurcun Mahallesinden Seyfi Donat’ın eşi, İlçemiz Sağlık Müdürlüğü Personeli Kemal Donat’ın yengesi, Nurşen Donat vefat etmiştir. Cenazesi bugün Akyazı Dokurcun Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Dokurcun Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Güney Mahallesinden  vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...