Aslen Hendekli olup Antalya Muratpaşa’da ikamet eden

Aslen Hendekli olup Antalya Muratpaşa’da ikamet eden Hacı Muharrem Çileci’nin oğlu, Ahmet, Cemal, Merhum Ziya ve Merhum Muhammet Çileci’nin ağabeyi, Zahit Çileci vefat etmiştir. Cenazesi bugün Antalya Muratpaşa Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Antalya Muratpaşa Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kazımiye Mahallesinden

Kazımiye Mahallesinden Merhum hacı Akif Çıral’ın oğlu, Ercan ve Akif Çıral’ın babaları, Osman Çıral’ın ağabeyi, Nazım Alan’ın kayınçosu, Metin Koç’un kayınpederi, Musa ve Levent Çıral, Mustafa ve Furkan Koç’un dedeleri, hacı Ömer Çıral vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kazımiye Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Kazımiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden İlçemiz Esnaflarından Mesut Bilgin’in ( dandilli ) kızı, Adnan, Asım ve Adil Bilgin’in kardeşi, Çağlar Karaman’ın annesi, Mehmet Karaman’nın eşi, Ayşe Karaman vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kazımiye Mahallesinden,  Başpınar Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...