Hendek Karadere Mahallesinden

Karadere Mahallesinden Merhum Yusuf Sivritepe’nin oğlu, Habib ve Mustafa Sivritepe’nin kardeşi, Hasan Köseoğlu’nun dayısı, İsmail Sivritepe vefat etmiştir. Cenazesi bugün Karadere Mahallesinde kılınacak İkindi namazına müteakip Karadere Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Güldibi Şevketiye Mahallesinden

Güldibi Şevketiye Mahallesinden Merhum Faik ve Hüseyin Kesim’in ablası, Ali Faik Yelken’in eşi, Merhum Hasan Fehmi, Yusuf Ziya, Zeki, Selami ve Müslüm Yelken’in annesi, Hüseyin, Hikmet ve Enes Yelken’in babaannesi, Yılmaz, İbrahim, İsmail ve Bülent Kesim’in halası, Nazmiye Yelken vefat etmiştir. Cenazesi bugün Güldibi Şevketiye Mahallesinde saat 12.00’ de kılınacak cenaze namazının ardından Güldibi Şevketiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Servetiye Mahallesinden

Servetiye Mahallesinden Merhum Muzaffer Çamural’ın eşi, Nihat ve Ahmet Çamural’ın annesi, Zahide Çamural vefat etmiştir. Cenazesi bugün Servetiye Mahallesi camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Servetiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kalayık Mahallesinden

Aslen Kalayık Mahallesinden olup Yeni Mahallede ikamet eden Merhum Cevdet Erdem’in oğlu, Uğur ve Tarık Erdem’in kardeşi, Yasemin Başkara Erdem’in eşi, Hakan Başkara’nın eniştesi, Gölgem Erdem’in babası, Yavuz Elmas’ın yeğeni, Hüseyin Erdem vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalle Konut Kent sitesindeki hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilecek kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.