Hendek Çakallık Mahallesinden

Çakallık Mahallesinden, Merhum Tahir Öz’ün oğlu, Fikret ve Merhum Sevim’in kardeşi, Şemsi, Recep, Fatma, Ramazan, Esin, Gündüz ve Merhum Gürbüz Öz’ün babası, Ateyba Fethi ÖZ vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Çakallık Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına Müteakip Çakallık Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.
Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına Başsağlığı dileriz.

Hendek Yenimahalleden

Yenimahalleden Merhum Emin Pamuk’un oğlu, taksici esnaflarımızdan Emin Pamuk’un abisi, Yavuz ve İsmail Pamuk’un amcası, Cemil Silinmez ’in eniştesi, Özcan Pamuk’un babası, Ziya Pamuk vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Yenimahalle Küçükakkent bloklarındaki hanesinden alınarak, Çağlayan camisinde kılınacak Öğle namazına müteakip Çağlayan Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.
Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına Başsağlığı dileriz.

Hendek Sümbüllü Mahallesinden

Aslen Sümbüllü Mahallesinden olup, Hendek’te İkamet eden Muratoğlu sülalesinden Cemal Tarım’ın  kızı, Merhum Mustafa Öztürk’ün eşi, Merhum Kudret Öztürk ve Nedret Ocak’ın annesi, Merhum Nusret ve Ahmet Tarım, Merhum Melek Ugan, Remziye Sınmaz ve Gönül Yılmaz’ın ablası, Ferhat Ocak ve Elife Öztürk’ün kayınvalidesi, Benan, Beyhan, Seyhan ve Berkan Öztürk ün babaannesi, Naciye Öztürk vefat etmiştir. Cenazesi bugün, Adapazarı Güneşler Merkez Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Gazeller Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına Başsağlığı dileriz.

Hendek Yenimahalleden vefat eden kişinin bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...