Hendek Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden İlçemiz esnaflarından Merhum Tosyalı Hayrettin Övünç’ün torunu, Hüseyin Övünç’ün kızı, Nihat, Kamil, Aliye Övünç’ ve Ali Kara’nın yeğeni, Oğuz ve Kadriye Övünç’ün kardeşi, Zerrin Övünç vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Başpınar mahallesindeki hanesinden alınarak Büyük Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir. 
Merhumeye Allah’tan Rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz Zeki Cömert Parkı ( Okuş Bisikleti Geçince İlk Sağdaki ara )

Hendek Bayraktepe mahallesinde

Aslen Dereköy Mahallesinden olup Bayraktepe mahallesinde ikamet eden Merhum Mustafa ve Asiye Çakarın Damadı, Nazmiye Sevginin Eşi, Metin, Ali Sevgi ve Havva Torunoğlu’nun babası, Servet Torunoğlu’nun Dedesi, Hasan Sivri’nin Kayınpederi, Ali Sevgi Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Saat 11’de Bayraktepe mahallesindeki hanesinden alınarak, Dereköy Mahallesi Camiinde kılınacak öğle namazına müteakip Dereköy Aile Kabristanlığına defnedilecektir.Merhuma Allah’tan Rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Bayraktepe mahallesi ( Ergen marketi geçince 2. Sol)

Hendek Başpınar Mahallesinden ,  Bayraktepe mahallesinde vefat eden kişinin bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgili, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşabilirsiniz.