Hendek Lütfiyeköşk Mahallesinden Yaşar Pehlivan, Mustafa Zor ve Merkez Cami İmamı Metin Dural'ın kayınpederi Emre Dural'ın dedesi Emekli Din görevlisi Muhammed Balaban vefat etmiştir. Cenazesi bugün Lütfiyeköşk Mahallesinde saat 18:00 da kılınacak cenaze namazının ardından Lütfiyeköşk Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedildi.Merhuma Allah'tan rahmet, Hendek Haber ailesi olarak acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.


Aslen Samsunlu Olup, İstanbul Fatih İmamhatibi ve İlçemiz Hendek'te Uzun yıllar görev yapan Recep Yasan Hoca, Dünya Kuranı Kerimi Güzel okuma yarışmasında ülkemizi temsil etti ve ikinci olan, Hoca, geçmişte görev yaptığı ve tanıdığı Merhum için bir mesaj yayınladı ;

"Göreve İmam Hatip Olarak Atandığım Hendek Aşağı Çalıcaya yakın Hallaç Köyde Fahri İmamlık Yapan ve O yıllarda her konuda bana öncü olan yardımcı olan Hafız Kuran Aşığı Durmuş Duran Hocamın Ölüm Haberini Aldım. Nasıl İfade Edilir Acılar Bilemem Ama çok Ama çok Üzgünüm.Ailesine ,Çocuklarına Sevenlerine Baş sağlığı diliyorum. Mekanın Cennet Olsun Kalbi, Yüreği ,İmanı Güzel Hocam. Allahım Rahmet Eylesin.." dedi.