Yalova Atatürk Stadında , Çilimlisporla karşılaşan Hendekspor 1-1 biten karşılaşmanın ardından uzatmalarda atılan golle 3. lige çıkmaya hak kazandı… 

Karşılaşmada 90 dakika 1-1 bitmesinin ardından karşılaşma 15 er dakikalık iki karşılaşmanın ilk 15 dakikasın Hendekspor 4-1 üstünlük yakaladı. 

Hendekspor şampiyon oldu, 3. lige çıktı…

Karşılaşmanın ikinci 15 dk sındaise skor değişmedi. Gollerin ardından keyifler yerine gelen taraftarlar, tribünlerde bir an olsun susmadı. 

Yüzlerce kişi Hendek’ten Yalova’ya takıma destek için tribünlere doldurmuş,  90 dk bir an olsun takımını yalnız bırakmayan taraftar ve Sakarya'yı Hendek’i sevinçe boğan takım ve yöneticileri, Hendek de coşkulu karşılamalar için hazırlıklara başlandı. 

Hendekspor şampiyon oldu, 3. lige çıktı…

Maç sonrası Hendek Veteranlar Futbol Takımı Başkanı ve Yeni Mahalle Kaptanı Osman Yazıcı şampiyonluğu böyle değerlendirdi..

Hendekspor şampiyon oldu, 3. lige çıktı…

Yüzlerce kişi Hendek’ten Yalova’ya takıma destek için tribünlere doldurmuş, 90 dk bir an olsun takımını yalnız bırakmayan taraftar ve Sakarya'yı Hendek’i sevinçe boğan takım ve yöneticileri, Hendek de coşkulu karşılama lar için hazırlıklara başlandı.