Spor Toto Bölgesel Amatör Ligin (BAL) 10ncu grubunda ikinci yarıya istediği gibi başlayamayan Hendekspor yeni bir sayfa açtı. Geçtiğimiz haftaki 0-0’lık Alemdağ beraberliğinin ardından yolların ayrıldığı Teknik Sorumlu Mehmet Ali Honca’nın yerine gelen Ümit Metin Yıldız, dün ekibiyle birlikte ilk idmana çıktı.

Güzel günler yakın

Hendek Sentetik Sahada yapılan idman öncesi konuşan Ümit Metin Yıldız, Hendekspor’un çok kaliteli bir kadroya sahip olduğunu kaydetti. Yardımcıları Şerif Hasanoğlu ve Hikmet Batur ile birlikte çıktığı ilk idmanda net mesajlar veren Yıldız; “Bu takımın şampiyon olacağından şüphem yok. Çünkü büyük bir camiaya sahip. Taraftarı büyük destek veriyor. Bu destekle birlikte güzel günlerin yakın olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Bu arada futbolcuların idmanda hayli neşeli oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Başkan Meraklı güveniyor

Hendekspor’un dünkü idmanını yöneticilerle birlikte takip eden Kulüp Başkanı Sadettin Meraklı net konuştu. Meraklı; “Yeni teknik heyetimizle birlikte yola devam ediyoruz. Bu sezon hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik ve bu hedefimize ulaşacak güçteyiz. Biz yönetim olarak kadromuza güveniyoruz” ifadelerini kullandı.