12 ülkeden 265 sporcunun mücadele ettiği turnuvada Hendek Belediyesi Karate takımından 30 kg da Batuhan Şahin, 35 kg da İrfan Recep Gökova, 40 kg da Emirhan Hane, 50 kg da Ömer Faruk Akın şampiyon olurken, bayanlarda 30 kg da Sudenaz Arslan 2.oldu. Takım müsabakalarında erkek takım şampiyon olurken bayan takım ise 2. olarak kürsüye çıktı.

Antrenör Nurkan Kayacık turnuvanın öğrencilerimiz için güzel bir tecrübe olduğunu ve önümüzdeki yıllarda Avrupa ve Dünya şampiyonlarında sporcularının bu tür maçlara katılarak tecrübe kazanmalarını ve sporcularının performanslarından memnun olduğunu ve aynı zamanda gezerek eğlenceli vakitler geçirdiğini dile getirdi. Kayacık, "Sporcuların aileleri Atatürk Havalimanına gelerek çocuklarını karşılamaları bizleri mutlu etmiştir.Bu sebepten dolayı sporcu ailelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum"dedi.

Hendek Belediye Başkanı Ali inci Hendek Belediyesi Karate takımı sporcularını başarılarından dolayı tebrik ederken sporcu ailelerini de çocuklarına ilgilerinden dolayı da memnun olduğunu dile getirdi.