Geçtiğimiz sezon namağlup şampiyonlar şampiyonu olarak Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Liginde kasırga gibi eserek ilk yılında şampiyonluk kupasını şehre getiren Sakarya Voleybol Spor Kulübü 1.Lig'de Generali Sigorta ile anlaşmaya vararak maçlarına bu marka ile çıkacak.

Şampiyonlar şampiyonu filenin yerli sultanları Sakarya Voleybol Spor Kulübüne, spor ve sporcunun dostu Generali Sigorta isim hakkını alarak ana sponsor anlaşmasına vardı. Pandemi sürecinde 1.lig hazırlıklarını da sürdüren Filenin Sultanları Generali Sigorta Sakarya Voleybol olarak şampiyonluk hedefine devam edecek. Kulübe sahip çıkan Generali Sigortanın Genel Müdürü Sunay Koray, sosyal sorumluluk çerçevesinde Sakarya Voleybol Spor Kulübüne 1. Lig'de katkı vermekden mutluluk duyduğunu söyledi.

Generali Sigorta ailesiyle başarıya giden yolda partnerlik yapan Sakarya Voleybol Spor Kulübü 1. Ligde yoluna Generali Sigorta Sakarya Voleybol olarak devam edecek. Uzun süredir dirsek temasında olan taraflar ortak bir nokta da buluşarak Türk sporuna katkı vermek adına güç birliğine imza attılar. Resmi sözleşme ve lansmanın önümüzde ki günler de belirlenecek olan tarih de gerçekleşecek.

Öte yandan Sakarya Voleybol Spor Kulüp Başkanı Ömer Bektaş "Bu süreçte destek olan çaba sarfeden Generali Sigorta Sakarya Şubesi değerli dostum Cüneyt Demir'e projemizi duyduğu andan itibaren kayıtsız kalmayarak bize inanıp güvenip olur veren Generali Sigorta Genel Müdürü Sunay Koray'a şükranlarımı sunarım. Hedefimiz Sultanlar Ligi... " dedi.