Sapanca'da gerçekleşen imza töreniyle beraber Sakarya Voleybol Spor Kulübü resmen" Generali Sigorta Sakarya Voleybol" oldu. Geçtiğimiz sezon şampiyonlar şampiyonu olarak tüm dikkatleri üzerine çeken, 1. Lig'e namağlup çıkmayı başaran Filenin yerli sultanları Sakarya Voleybol Spor Kulübü, Generali Sigorta ile resmen söz kesti. Dünya'nın en prestijli ligi olarak gösterilen Sultanlar Ligi hedefiyle söz kesilen lansmanda, sportif, kültürel, sosyal sorumluluk çerçevesinde spor ve sporcuya katkı veren Generali Sigorta ailesine teşekkür eden kulüp başkanı Ömer Bektaş, geçtiğimiz sezon sponsorlara ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanına şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Generali Sigorta yaptığı açıklamada sosyal sorumluluk ve kadına yönelik katkılar dan söz etti. Generali Sigorta, Sakarya Voleybol Spor’un isim sponsoru oldu

Generali Sigorta, ‪2019-20‬ sezonunda Kadınlar Voleybol 2. Ligi’ni namağlup şampiyonlukla tamamlayan ve Kadınlar 1. Ligi’ne yükselen Sakarya Bayan Voleybol Spor’a isim sponsoru oldu.

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle Türkiye’nin ilk sigorta şirketi olma unvanına sahip Generali Sigorta, Sakarya Bayan Voleybol Spor ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre, ‪2020-21‬ sezonu boyunca Sakarya Voleybol Spor Takımı, “Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor” olarak anılacak. Kadınlar Voleybol 2. Ligi’ni namağlup şampiyonlukla tamamlayan ve Kadınlar 1. Ligi’ne yükselen Sakarya Bayan Voleybol Spor, yeni sezonda sponsorluğa özel tasarlanan forma ile mücadele edecek.

Sponsorluğa özel forma

Generali Sigorta CFO’su ve CEO Vekili Sunay Koray’ın yanı sıra Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, Antrenör İdris Demir ve Takım Kaptanı Elvan Alpar’ın hazır bulunduğu basın toplantısında yeni sezona ve işbirliğine özel tasarlanan forma da kamuoyuyla paylaşıldı. ‪2019-20‬ sezonunda Kadınlar Voleybol 2. Ligi’ni şampiyonlukla tamamlayan ve Kadınlar 1. Ligi’ne yükselen Sakarya Bayan Voleybol Spor, anlaşma çerçevesinde maçlarına yeni formasıyla çıkacak.

Sunay Koray: “Türk voleybolunun ve sporunun gelişmesini desteklemekten mutluyuz”

Sponsorluk anlaşmasıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Generali Sigorta CFO’su ve CEO Vekili Sunay Koray: “Anlaşma Türk sporu ve voleybol ligleri için hayırlı olsun. Türkiye’de voleybolun izleyici kitlesi her yıl artıyor. Hem lig maçları hem de milli takım maçları ilgiyle takip ediliyor. Generali Sigorta olarak gerçekleştirdiğimiz anlaşmayla Türk voleybolunun ve sporunun gelişmesini desteklemekten mutluyuz. Sakarya Bayan Voleybol Spor takımımıza hedefleri yolunda başarılarla dolu bir sezon diliyoruz." dedi.

Ömer Bektaş: "İşbirliği ve beraberliğin getirdiği güçle hedeflerimize ulaşacağız"

Anlaşmayla ilgili açıklamada bulunan Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Başkanı Ömer Bektaş ise: “Farklı ülkelerde  sporun her dalında sporun ve sporcunun yanında olmayı görev edinen, Türkiye’de ise 150 yıldan uzun süredir büyük işlere imza atan böylesine önemli bir markanın Sakarya Voleybol Spor’a kucak açmasından dolayı son derece mutluyuz. İnanıyorum ki bu işbirliği ve beraberliğin getirdiği güçle hedeflerimize hep beraber ulaşacağız. Hedefimiz, Sultanlar Ligi ve Avrupa Ligi. Bu birliktelikte emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Generali Sigorta CEO Vekili Sunay Koray, Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş ve Öz Ada Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Demir, Adapazarı Belediyesi Başkan Yard. Fatih Çelikel, Sakarya Buyuksehir Belediyesi Spor Hizmetleri Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoglu, Sakarya Spor Külubü Eski Başkanı Vedat Yaslıca, Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık, Serdivan İlçe Spor Müdürü Şükrü Özkan, Adapazarı İlçe Spor Müdürü Nurcan Tabakoglu, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Ozturk, Alifuatpaşa Belediyesi eski başkanı Kenan Oran, iş insanı Ertuğrul Ozturk, Orhan Yılgenci, Yılmaz Dünya, Kurtuluş Turna, Önder Akcay, İbrahim Koşutan, Orhan Tufan, Şükrü Bozacı, basın mensupları, teknik heyet ve sporcular katıldı.

Takımın teknik mimarı ve bu günlere gelmesinde büyük emek sahibi Coach İdris Demir, yardımcı Antrenörler Enes Tekin, İlker Kadaş, İdari Menajer Erol Güdüloğlu ve en önemlisi Filenin Sultanları, ellerinden gelenin en iyisini yaparak ilk hedef olan Play-Off lara kalacaklarıni hep birlikte söylediler. Takımın efsane antrenörü İdris Demir, iki önemli güç bir araya geldi. Öncelik sezona iyi bir şekilde e başlayıp, duruma göre transfer takviyeleriyle Play-Off a ardından sultanlar ligine çıkmayı arzu ettiklerini ancak bunu tüm şehir olarak el ele başara bileceklerini söyledi.