Bu seçim sıradan bir seçim değildir, Seçimlerin seçimidir
Türkiye'nin bundan sonra aktör olma tercihini seçeceksiniz. Bu Türkiye'nin kaderini belirleyecek bir seçimdir. 7 Haziran kendisinden sonrasını belirleyecek en önemli seçimdir" şeklinde konuştu.
Sakaryalılar’a güveniyoruz

Hendek ve Arifiye’de esnafları tek tek ziyaret ederek destek isteyen İnci, yaşlı teyzelerin elini öperek hayır dualarını aldı. Hendek ve Arifiyelilerin ilgi ve alakasından son derece memnun kalan Ali İnci, “Sakarya halkı 13 yıldır, AK Parti hükümetimize ve onun liderine inandı ve güvendi. İnşallah yeni dönemde de Sakarya halkı gereken desteği artan oranda verecektir. Bundan en ufak kaygımız ve düşüncemiz yoktur.”dedi.

“Biz milletin efendisi değil, hizmetkarıyız

İlçe esnafını ziyaret ederek, halka kucaklaşan Milletvekili Adayı Ali İnci, Arifiye ve Hendeklilerin güler yüzü ve samimi yaklaşımlarıyla karşılandı. Esnafların çayı içen ve taleplerini dinleyen İnci, istikrarın bozulması ve yeni Türkiye için yetki istedi. Seçimden seçime değil her fırsatta halkın ayağına gittiklerini ifade eden Ali İnci, “AK Parti’yi AK Parti yaban en büyük özellik. Milletin derdini kendine dert edinmesidir. Halkın efendisi değil, hizmetkarı olmasıdır. Biz bugün eğer halkımızın kapısını rahatlıkla çalıp, yeniden yetki isteyebiliyorsak, bunu milletimize verdiğimiz değerin ve hizmetin göstergesidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun ifade ettiği gibi “Biz milletin efendisi değil, hizmetkarıyız” diye konuştu.

“Farklılıklar zenginliğimizdir”

Bundan önceki dönemlerde yapılan yüksek hızlı trenler (YHT), otoyollar, hava yolları, Türkiye’nin onurunu yücelttiğini ifade eden Ali İnci, “Vatandaşın  sorunlarını yüreğinizde hissederseniz çözümü kolay olur. Çok kültürlü ortak yaşama bilincini içerisinde yaşamalıyız. Farklılıklardan korkmayalım bölüneceğiz diye, korkmayın. Farklılıklar zenginliğimizdir.  Biz Türk, Kürt, Laz ve Çerkez'in hepsinin birlikte kardeş olduğu bir ülke yapmak istiyoruz. Bu ülkenin nasıl kazanıldığını çok iyi biliyoruz. Bir metrekare toprağımızı dahi hiç kimseyle pazarlık konusu yapmadık”dedi.




En önemli seçim

Her seçimin önemli olduğunu ancak bu seçimin daha fazla öneme sahip olduğunu vurgulayan Ali İnci, “Bu seçim seçimlerin seçimidir”diyerek vatandaşlardan destek istedi. AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci’ye Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar ve partililer eşlik etti.