Hendek Şampiyonlar Fıgt Akademi sporcusu, ilçemizin Muay Thai ve Kick Boks’da adeta markası haline gelen Özgenur Avcıl bir sosyal sorumluluk projesi daha.

Hendek ilçemizin Muay Thai ve Kick Boks branşlarında marka haline gelmiş ve televizyonlarda canlı yayınların değişmez ismi olan şampiyon sporcumuz Özgenur Avcıl, gün geçmiyorki bir projenin içerisinde yer almasın.

Sporcumuz daha önce birçok sosyal projeler içerisinde aktif rol almış olan kardeşimiz bu sefer de sosyal medyada, doğuda görev yapan bir öğretmen kardeşimizin çağrısına sessiz kalmayarak cevap  verdi. Okulda gerekli olan kitap ihtiyacına bulunduğu il ve ilçede (bir kitapda sen gönder kampanyası) başlatarak destekte bulundu.

Avcıl, Van’daki bir okulda kitap ihtiyacı olan kardeşlerine kitaplarını toplayarak ilgili okula göndererek   büyük bir iyilik zincirine imza attı.

Şampiyon sporcumuz Özgenur Avcıl, şu an sakatlığından dolayı ringlerden bir süre uzak kalacağını belirterek, "spordan uzak kalsakta sosyal alanlarda ve projelerden uzak kalamıyoruz diyen şampiyonumuz, kardeşlerimizin ve ihtiyaç sahibi olan insanlarımızın her zaman yanında olacağız" dedi.

Avcıl, daha önce de Hendek Devlet Hastanesi çocuk hastalıkları yataklı servisinde yatan çocukları ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletterek oyuncak dağıtmıştı. Huzurevi sakinlerini de ziyaret eden Avcıl, "Ben yaşadığım sürece hayatımın her alanında bu tarz projelerin içerisinde olacağım" diyerek, her zaman üzerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

Şampiyon sporcumuzun hem antrenörlüğünü hemde menajerliğini yapan Muay Thai Milli takım antrenörü Erkan Yılmaz da, "Böyle değerli ve yardım sever  bir sporcu ile çalışmaktan çok memnun ve mutlu olduğunu" dile getirdi.

Yılmaz, sporcusunun her zaman bu tarz projelerin içerisinde olduğunu ve böylece her anlamda  gençliğe ve geleceğe yön vereceğini belirterek, kampanyaya katılan bütün katılımcılara ve Hendek Belediye Başkanı Sayın Turgut Babaoğlu’na da spora ve sporcuya desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek sözlerini noktaladı.