Sosyal medyada 2 yıl önce bir araya gelen 8 kitapsever arkadaş Kitap Ağacı adını verdikleri bir kitap okuma etkinliği başlattılar. Daha sonrasında yavaş yavaş ülkemizde ve yurtdışındaki illerde kitap okumayı, okuduklarını paylaşmayı seven okurlar bu oluşum etrafında birleşerek aylık toplantılar düzenlemeye başladılar. 

Kitap Ağacı Sakarya da bu iki genç öğretmenin girişimiyle ilk toplantısını 8 Kasim'da Rastaban Kafe Restoran'da yaparak Sakarya'da toplantilarina başlamış oldular. Bu toplantılarda bir sonraki ay hangi kitapları okuyacaklarını, hangi yazarlari tartisacaklarini ve gençlerimize kitap okuma aliskanligi kazandirmak için yapılabilecek etkinlikler ve kampanyalar hakkında kararlar alınmıştır. 
Kitap okumayı alışkanlık haline getirip araştırma yapmaktan uzaklaşan bir toplum olarak, teknolojinin kucağında ona bağımlı yaşadığımız bu moder  çağda edebiyat ürünleriyle yaşamlarımıza bambaşka tatlar katmayı siz de ister misiniz?

Kitap Ağacı Sakarya grubuna sosyal medyadan (Facebook, Instagram) ulaşabilirsiniz. 

Siz de bir roman karakterinin elinden tutup onun hayatında kendinizi bulabilir, sosyal sorumluluk projeleriyle ilimizdeki kültürel etkinliklerde yer alabilirsiniz. Gelecek için okuyan bir gençlik yetiştirmek, kültür seviyenizi arttırmak adına Kitap Agaci Sakarya topluluğu Sakarya'nın okuyan ve araştıran, bilime, edebiyata yönlendiren yüzü olacaktır.

Siz de bizimle kitap okumak ister misiniz.