Melek Nişancı Huzur evi Yaşlıları öğrencilerin seslendirmiş olduğu türkülerle, eğlence ve hüznü bir arada yaşadı.
Huzurevi bünyesinde yapılan bu tür etkinliklerin yaşlılara büyük sevinç ve moral kaynağı olduğunu belirten Huzurevi Müdürü Barış Ak, huzurevi sakinlerine güzel bir gün geçirmeleri için katkıda bulunan öğrencilere teşekkür etti.

Huzurevi Sosyal Çalışmacısı Ayşenur Demirkan” Sakarya üniversitenin aracılığıyla gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin yaşlıların sosyal yaşama katılımında olumlu yönde etkili olduğunu vurgulayarak, yaşlılar için düzenlenen etkinlikler onların unutulmadıklarının en önemli göstergesidir. Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerinin çalışmalarında ve gerçekleştirmek istedikleri faaliyetlerde her daim işbirliği içerisinde olacağız ve bundan böyle belli aralıklarla gelerek bizlerle birlikte olacakları için çok teşekkür ediyorum” Dedi.

SAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümü son sınıf öğrencilerinin birbirinden güzel söyledikleri parçalarla yaşlılar hoş vakit geçirdiler.

SAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümü son sınıf öğrencileri yaşlılar ile bir arada olmaktan ve onların bir nebzede olsa mutluluklarını paylaşmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.