ŞEHİT MAHMUTBEY’DE KONSER

Büyük bir katılımın olduğu konsere Okul Müdürü Recep Yazıcı, Okul idarecileri, Okul Öğretmenleri, Öğrenci Velileri ve Vatandaşlar katıldı.

Müzik Öğretmeni Hüseyin Demirel’in yönetiminde Türk halk müziğinin ve Türk popüler müziğinin sevilen şarkıları “Vay Delikanlı Gönlüm, Oy Beni, Aklım Gider Aklıma, Elfida, Yüreğim Davacı, Eteği Belinde, Öyle Kolaysa, Vazgeç Gönül, Hele Bi Gel, Sinsirella, Sahiden” adlı parçalar Çağrı Sunman, Fatma Çayboylu, Firdevs Baylan, Batuhan Önray, Talha Eray Sunman ve Şahnaz Ekin Sunman tarafından seslendirilirdi. Solistlere gitarda Batuhan Önray ve müzik öğretmeni Hüseyin Demirel, bateride ise Göktuğ Ardahan eşlik etti. Konseri büyük bir ilgiyle izleyen katılımcılar, öğrencilerin performanslarını büyük bir coşku ile alkışlayarak desteklediler.



Konser sonrası Okul Müdürü Recep Yazıcı, etkinliğin gerçekleştirilmesinde gösterdiği gayret ve istekten dolayı müzik öğretmeni Hüseyin Demirel’e, etkinliğe katılan tüm davetlilere, emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.