Gerçekleştirilen açılış törenine Başta Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız katılırken, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu nun yanı sıra Hendek de Avukatlık yapan çok sayıda avukat katıldı. 

Hendek’te Gülcan Hukuk Bürosu Açıldı

Hendek Belediye Başkanı Babaoğlu Açılışta Şöyle Konuştu ; “Kıymetli Avukatımız Ayşenur Gülcan'ın Açılışını Yaptığımız Ofise Her biriniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz, Aramızda birbirinden kıymetli, avukatlarımız ve esnaflarımız , iş adamlarımız ve en önemlisi, Sakaryamızın Güzide Çiçeği Baro Başkanımız İlknur Hanımda aramızda kendilerine ilçemiz adına hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Meslek Hayatına Başlayan bu kardeşimize yeni ofisiniz hayırlı olması temennisiyle sözü Baro Başkanına Bırakıyorum.” dedi

Hendek’te Gülcan Hukuk Bürosu Açıldı

Baro Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız Açılış da şu şekilde konuştu ; “Avukatlar Ordusuna Bir Kardeşimiz daha katılıyor, Aslında bizim için süreçler hep zorlu. Bu zorlukları bilgiyle , cesaretle kendimize güvenle taşıyoruz. Dolayısıyla Bu ekmek kapısının zorluklarla mücadelede kendisine bir adım atacak alan olması istiyoruz. Helalinden güzel paralar kazanmak istiyoruz. Adalet Yolunda yılmadan ve kimseye eğilmeden devam et istiyoruz. Burada üstat meslektaşlarımız var onlardan öğrendiklerini , bizlerden öğrendiklerini bize anlatılanlara gördüklerinizi uygulayın istiyoruz, Hayırlı olsun.” dedi.

Başkan Babaoğlu ve Yıldız ile birlikte Gülcan’ın hep birlikte açılış kurdelesini kestiği açılış sonrası, ofiste bir süre Hukuk Konusunda Sohbetler edilmesinin ardından açılış son buldu.