Aslen Güldibi Mahallesinden

İstanbulda ikamet eden   Merhum Şevket, Ahmet ve Mehmet Kesim’in amcasının oğlu, İbrahim Kesim’in Abisi, Merhum Rauf Kesim’in oğlu, İlyas Kesim vefat etmiştir. Cenazesi bugün Güldibi Camiinde öğle namazına müteakip  kılınacak cenaze namazının ardından Güldibi Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz Not: Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12:00 de Büyük Camii önünden araç kaldırılacaktır.

Güney Mahallesinden

Merhum Mehmet Altun’un eşi, Merhum Celal, Merhum Osman ve Mevlüt Altun’un yengeleri, Merhum Mustafa, Nedim, Muhsin, Ali, Sare, Hacer Altun’un anneleri, Gülizar Altun vefat etmiştir. Cenazesi bugün Güney Mahallesi Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Güney Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz Not: Cenazeye gitmek isteyenler için saat 14:30 da Büyük Camii önünden araç kaldırılacaktır.

Çamlıca Camili Mahallesinden

Ahmet Yıldırtan ve Hayri Kurt’un torunu, Selçuk Yıldırtan’ın kızı, Melek Meryem Yıldırtan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Camili Mahallesi Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Camili Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Aslen Dereboğazı Mahallesinden


Yeni Mahalle de İkamet eden, Merhum Mehmet Babayiğit’in oğlu, Metin ve Selahattin Babayiğit’in kardeşleri, Dilek ve Zeynep Babayiğit’in babaları, Serdar Babayiğit’in amcası, Bahriye Babayiğit’in eşi Adliyeden emekli Çetin Babayiğit vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.