Hendek Karadere –Dikmen köyü grup yolunda 18 kilometre sıcak asfalt yama yapma çalışmaları tamamlandı.

Sakarya Valiliği İl Özel idaresi ve KÖYDES’in  yaptığı Yeniyayla-Göksu-Kurtuluş-Aksu Üst mahalle-Aksu alt mahalle Dikmen Köy içi Sıcak asfalt yama çalışmaları tamamlandı.Sıcak Asfalt yama çalışmaları Kadifekale  ve Güney Köyünde yapılacak olan 7 km Sıcak Asfalt yama çalışmaları devam edecek. Karadere-Dikmen Köyü arasında 18 kilometre grup yolunda Yama Asfalt çalışmalarını tamamlamasının ardından Dikmen Köyü içerisinde Mahalle ve sokak yollarında yama asfalt çalışmalarını da tamamlama aşamasına getirdi.
Yama asfaltlama çalışmaların tamamlanmasının ardından Dikmen , Aksu  ve Kurtuluş köyünde köyün de  İl Özel idaresi tarafından 6,5 km  satıh kaplama asfalt yapılacak.

İl genel meclis üyesi M.Nedim Alkan yapılan yama asfalt çalışmaları ile ilgili “Yapılan asfalt çalışmaları nedeniyle Valiliğimize ,İl Özel İdare genel sekreterliğine,İl Özel İdaresi Köy yolları daire başkanlığına teşekkür ediyorum.Sıcak Asfalt yama çalışmaları tüm ilçemizde program dahilinde devam edecek ve tüm yollarımız asfalt yama yapılacaktır” dedi.

İl Genel Meclis Üyesi M.Nedim Alkan son olarak KÖYDES ve İl Özel idaresi tarafından programa alınmış ilçe genelinde 2012 yılı sonuna kadar  toplamda 177 km sıcak asfalt yama yapılacağını söyledi.