Başbakanın Eşi Emine Erdoğan'ın Açılışını yaptığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından organize edilen kadın girişimci sayısının artırılmasını amaçlayan, Kadın El Emeği Sergisine ilçemiz Hendekten temsilen Fatma İnan ve Hendek Sagiad Kadın Kolları Başkanı Göksel Solak'ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Ankara ATO Congresium Uluslar Arası Kültür ve Sergi Salonunda gerçekleştirilen Kadın El Emeği Sergisine İlçemiz Hendek'i Temsilen Yöresel Ürünler Hazırlayan Fatma İnan bir birin den meşhur yöresel hendek ürünlerini Sakarya standında ziyaretcilere sundu.

İlçemizde Bayan girişimcilere destek olan Hendek Sagiad Kadın Kolları Başkanı Göksel Solak'ın da katıldığı Kadın El Emeği Sergisine ilçemizi yöresel ürünlerle temsil eden Fatma İnan!ı tebrik ederek desteklerini sürdüreceklerini dile getirdi.

Fatma İnan ise yöresel ürünlerini bu ortama gelmesinde büyük emeği olan Hendek Sagiad Kadın Kolları Başkanı Göksel Solak ve Hendek Belediyesi Başkanı Ali İnci'ye teşekkür etiğini dile getirdiği sergi de sakarya standı büyük ilgi gördü.