Serginin açılışına, Kaymakam İdris Akbıyık, Garnizon Komutanı Yzb. Umut Aşık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,  İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İlçe Tarım Müdürü Kemal Ata, Okul Müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

40 Eser

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, sergi açılışında, öğrenci ve öğretmenleri başarılarından dolayı tebrik etti. Konuşmaların ardından Protokol üyeleri hazırlanan 40 Filografi’den oluşan sergisinin açılışını gerçekleştirdiler.

Başarılı çalışmalar

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, çocukların başarılarını tebrik ederek “ Çocuklarımız boş vakitlerinde ya sanatsal yada sportif faaliyetlerde bulunuyorlar. Bu konuda ailelere ve öğretmenlere de büyük sorumluluklar düşüyor. Çocuklarımız çok başarılı bir sergiye imza atmışlar, kendilerini tebrik ediyor başarılar diliyorum “ Dedi.

Çocuklarımızın sanatsal faaliyetlerle uğraşmaları bizleri mutlu ediyor

Kaymakam İdris Akbıyık, serginin hayırlı olması temennisinde bulunarak “ Öğrencilerimizin yapmış olduğu birbirinden güzel eserlerin sergilendiğini gördük. Bu başarılı çalışmalardan dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Çocuklarımızın sanatsal faaliyetlerle uğraşmaları bizleri mutlu ediyor.  “ Dedi.

Serginin açılış kurdelesini Kaymakam İdris Akbıyık, Garnizon Komutanı Yzb. Umut Aşık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, hayırlı olsun dilekleri ile birlikte kesti. Açılış sonrası öğrencilerin yapmış olduğu filografi sanatı sergisi gezildi.