“UZAK YAKIN DEMEDEN KALICI ÇÖZÜMLERLE HİZMET YAPACAĞIZ”

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, ilçe merkezinde düzenlediği halk ziyaretlerinin ardından, mahallelerde ki vatandaşların istek ve sorunlarıyla ilgilenmeye devam ediyor.
Kahvaltıya davet ettiler

Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Büyükdere Mahallesinde vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi, sorunların çözümü için başkan yardımcılarına talimat verdi. Vatandaşların büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Püsküllü ‘Belediye olarak halkımızın ihtiyaçlarına ve sorunlarına karşı duyarlıyız. Bu sorunlara geçici çözümler için değil kalıcı çözümler üretmek için bu göreve geldik. Zaten bugüne kadar hep geçici çözümlerden dolayı geri kalmış bir şehir olduk. Birlik ve beraberlik içerisinde kentimizi ve mahallelerimizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmeliyiz’ dedi.



Tüm mahallelerimizi önemsiyoruz

AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Büyükdere Mahalle Muhtarı Adem Demir’in de bulunduğu toplantıda Başkan Püsküllü,  “İlçemize bağlı tüm mahallelerimizi tıpkı ilçe merkezindeki mahallelerimiz gibi önemsiyoruz. Bu nedenle sıklıkla buralara gidip, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Biz hem buraya sizleri ziyaret etmeye hem de hem de yol, su, çöp, temizlik gibi sorunlarınızı yerinde görmek ve çözümlemek amacıyla geldik. İlgili kurumlarla irtibat halinde olacağız ve en kısa süre içerisinde bu sorunların çözülmesini sağlayacağız" dedi.