SEDAŞ ve Hendek Köy ve Mahalle Muhtarları Hendek’te ki elektrik problemleri ve çözüm yolları konulu programda bir araya geldi.

SEDAŞ Yöneticiler ve Hendek Muhtarları Hendek’ te ki elektrik problemlerini ve çözüm yollarını bulmak amaçlı Hendek Ticaret Merkezi’ndeki programda bir araya geldi. Programa Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Garnizon Komutanı Üst Teğmen Hasan Dağcı, Emniyet Müdürü Metin Çetgeroğlu, SEDAŞ Genel Müdürü Bekir Güven ve SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

SEDAŞ en kısa zamanda çözmeye çalışıyor

Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan “ SEDAŞ bölgemizde önemli bir hizmeti gerçekleştiriyor. Bu hizmeti yerine getirirken coğrafi koşullar iklim koşulları ve teknik altyapı nedeniyle bir takım arızalar olabiliyor. Bu tip sorunları SEDAŞ ve teknik ekibi kısa zamanda çözmeye çalışıyor ” Dedi.

17 milyonluk yatırımın 6 buçuk milyonu Hendek’e yapıldı.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci “Hendek’e yapılan yatırımlar için SEDAŞ’a teşekkür ediyoruz. Buna rağmen enerjide sıkıntı olan bölgelerde vardır olabilir, Hendek olarak biz gerçekten çok güzel çok iyi bir yerdeyiz. SEDAŞ’la ilgili olarak Sakarya genelinde ve ilçemizde sizlerden gelen istek, şikâyet ve önerilerinizi birer dosya halinde SEDAŞ yetkililerine teslim ettik. Kendileri taleplerimizi her zaman dikkate alarak, bizlerle işbirliği içerisinde çalışıyorlar. SEDAŞ’ın bu güzelliğinden dolayı Enerji Bakanımıza da teşekkür yazımızı Belediye olarak gönderdik ”Dedi.

2014 yılında çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz.

Konuşmaların sonrasında muhtarların şikâyetleri dinlendi. SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan tarafından çözüm olanakları masaya yatırıldı. Yunus Bekircan “Dikmen Köyü’nün bir bölümünü yaptık.2014 yılında Sakarya ilinin Akyazı, Hendek, Kocaali ve Kaynarca ilçelerine ağırlık vereceğiz. Yani 2014 yılında çalışmalarımızın çoğunu bitireceğiz. Köylerde ki elektrik sorunlarını düzeltirken muhtarlarımıza mesaj sistemiyle bilgiler vereceğiz.”açıklamalarında bulundu.

Toplantı sonunda dilek ve temenniler alındı.