Hendek Ufuk dil eğitim kurumu müdürü ve sahibi Fatih YALÇINKAYA nın kurumuna yapılan yeğitim ve öğretim konulu ziyarette Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi KARAKAŞ’ın yanı sıra Dekan Yardımcıları Yard. Doç. Nesrin ÇÖTOK ve Yard. Doç. Mehmet KAYA’da katıldı. 

Okul öncesi öğrencilere dil eğitimi verilmesi konusun kısa bir söyleşi yapıldı. Hendek Ufuk dil kurumları nın sun muş olduğu dil kursları ve kullanmakta olduğu akıllı tahta sistemi konusunda bilgi paylaşımın da bulunan firma sahibi Fatih YALCINKAYA , yapılan bu ziyaret ve fikir alışverişin den ötürü teşekkürlerini belirti.
Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi KARAKAŞ ve beraberinde bulunan yardımcıları ile birlikte eğitim kurumunun derslik ve kütüphanesi nin incelenmesi nin ardın dan Hendek ufuk dil kurumunun kanti nin de yenilen öğlen yemeği ile söyleşiye devam edildi.

Yemek Sonrasında dersliklerde kullanılmakta olan akıllı tahta konusunda, bilgiler sunan Fatih YALÇINKAYA, öğrencilerin gerek dil öğrenmelerinde gerekse diğer derslerde aktif kullanılabilecek olan teknolojik akıllı tahtalar ve bu tahtaların işlevleri konusunda Fakülte Dekanı KARAKAŞ ve yardımcılarına kapsamlı bilgiler sundu.