Toçoğlu’ndan altyapıya bayram hediyesi Sakaryaspor altyapısının her türlü sorumluluğunu üstlenen Büyükşehir Belediyesi, altyapıya 2 otobüs armağan ederek ulaşım sorununu da kökünden çözdü. Otobüslerin teslim töreninde konuşan Başkan Toçoğlu, “Altyapının sorumluluğunu devralarak spor yapan gençlerin her türlü ihtiyacını karşılıyoruz. Tesis inşaatına da en kısa sürede başlayacağız. 

El birliği ile Sakaryasporumuzu özlenen yerlere getirmek zorundayız” dedi.
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sakaryaspor Kulübü ile mutabakat yaparak devraldığı Sakaryaspor altyapısının eksiklerini bir bir yerine getiriyor. Başkan Zeki Toçoğlu’nun daha önce müjdesini verdiği altyapıya verilecek iki otobüs, Erenler’de bulunan sentetik sahada düzenlenen törenle teslim edildi. Teslim törenine Başkan Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Vedat Yaşlıca, ASKF Başkanı Hüseyin Kama, Sakaryaspor Altyapısı Genel Koordinatörü Tamer İlaçan, altyapı antrenörleri ve sporcular katıldı.
 
Uyanacağımız günler yakındır.

Otobüslerin teslim töreninde ilk olarak konuşan Sakaryaspor Altyapısı Genel Koordinatörü Tamer İlaçan, Sakaryaspor için, altyapısı için, Sakarya için anlamlı bir gün yaşadıklarını dile getirerek, “Herkes biliyor ki Sakaryaspor uyuyan bir dev. Bugün yanımızda olanlarla inşallah başarılarımızı paylaşacak, Sakarya’da yaşayarak Sakaryaspor’a rakip olanlara da başarımızı göstereceğiz. Uyanacağımız günler yakındır. Bize desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.
 
Her şey çok güzel olacak

Tamer İlaçan’dan sonra kürsüye çıkarak teşekkür konuşması yapan Sakaryaspor Kulüp Başkanı Vedat Yaşlıca ise, “Bugün büyük bir gün, Sakaryasporumuzun geleceği burada. Her şey inşallah çok daha güzel olacak. Zeki Başkanımız sağ olsun, kendilerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Tesis inşaatına da kısa sürede başlanacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu hem fiziki olarak hem de zekâ olarak futbola çok müsait ilde yaşadıklarının altını çizerek başladığı konuşmasında son zamanlarda futbolda beklenen durumda olmadıklarını vurguladı. Başkan Toçoğlu, “Bütün spor camiası olarak önümüze bakmak, el birliği ile Sakaryaspor’u özlenen yerlere getirmek zorundayız. Bunun tek yolu altyapıya gereken özeni vererek geleceği garanti altına almaktır. Sakaryaspor Kulübü ile yaptığımız mutabakatla altyapının sorumluluğunu devralarak spor yapan gençlerin her türlü ihtiyacını karşılıyoruz. Tesis inşaatına da en kısa sürede başlayacağız. Altyapı koordinatörümüze ve hocalarıma güveniyoruz, iyi yolda olduğumuzu düşünüyoruz.” dedi.
 
Otobüsler Sakaryaspor’un geleceğini taşıyacak

Gençlerden çok şeyler beklediklerini ifade eden Başkan Zeki Toçoğlu, “Her türlü desteği gençlerimize veriyoruz, vereceğiz. Gençlerimiz çalıştıkça daha güzel başarılar gelecek ve Sakaryasporumuzu hep birlikte el el güzel günlere taşıyacağız. Otobüslerimiz hayırlı olsun. Otobüsler Sakaryaspor’umuzun geleceğini taşıyacak. Allah kaza bela vermesin. Sakaryaspor’a desteğimiz her zaman devam edecek” ifadelerini kullandı.
 
 
Anahtarlar teslim edildi

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu ve Sakaryaspor Başkanı Vedat Yaşlıca, otobüslerin anahtarını Sakaryaspor Altyapısı Genel Koordinatörü Tamer İlaçan’a teslim etti.
 
Amatör evi açılıyor

Teslim töreni sonrası Başkan Zeki Toçoğlu ve beraberindeki protokol bayramdan sonra açılacak olan Amatör Evi’ni gezdi ve incelemelerde bulundu.