Şair Yazar Cezmi Ersöz Hendek’te Öğrencilerle bir araya geldi

SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Kültür ve Sanat Girişimi öğrencileri Şair Yazar Cezmi Ersöz’ü misafir etti.

Hendek Belediyesi’nin katkılarıyla Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonu’nda Eğitim Fakültesi PDR ve Okul Öncesi Öğrencilerinin hazırladığı düzenlediği “Edebiyat ve Aşk” konulu söyleşiye şair-yazar Cezmi Ersöz konuşmacı olarak katıldı.Şair Yazar Cezmi Ersöz söyleşi öncesi Öğrencilere kitap imzaladı.

Hendek Eğitim Fakültesi Kültür ve Sanat Girişimi adına PDR Bölümü öğrencilerinden Serhat Özdili yaptığı kısa konuşmasında “Bu tür programları düzenlemekte ki amacımız kültür ve sanat alanında yeni yüzleri öğrenci arkadaşlarımızla buluşturmaktır. Bu kapsamda ilk etkinliğimiz de şair-yazar Cezmi Ersöz’ü programımız davet ettik. Kendisine katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Hendek Belediyemize yapmış olduğu katkılarından ötürü çok teşekkür ederiz” dedi.

Şair Yazar Cezmi Ersöz ise yaptığı söyleşide Hendek’in çoğulcu etnik kimliklere sahip olduğunu belirterek bunun bir zenginlik olduğunu ifade etti. Özgürlüklerin hiçbir zaman kısıtlanamayacağını söyleyen Ersöz “Farklı etnik kimliklerin bir arada yaşayabileceğini Hendek en güzel şekilde göstermiştir. Bu konuda bence örnek teşkil etmektedir.” diyerek öğrencilere göstermiş oldukları ilgi dolayısı ile teşekkür etti.

Yazar Cezmi Ersöz’ün esprileriyle renklenen etkinlik sonunda öğrenciler, Cezmi Ersöz ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.