Toplum Destekli polisler oyun evine çocukların alkışları ile karşılandılar. Çocukların sevgisini kazanan polisler çocuklarla beraber güzel bir vakit geçirdiler. Yapılan ziyarette öğrencilere polislik mesleğini sevdirmek, polisin her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek,, polis- çocuk ilişkilerini geliştirmek amaçlanmıştır.



Çocuklarla sohbet eden toplum polisleri “polis olmak istiyor musunuz” sorusuna sınıftan topluca  “evet” cevabını aldılar. Trafik kurallarını çocuklara anlatan polisler özellikle arabalarda çocukların arka koltukta oturmalarını istediler. Güvenlik anlamında da çocukların yapabileceği çok önemli olguların olduğunu belirten polisler, çocukların yabancılarla konuşmamalarını ifade ettiler. Neşeli sohbetten sonra çocuklara kek ikram eden polisler, çocuklarla fotoğraf çektirdiler.

Özel Sevgi Pınarı ve Oyun evi müdürü, “bu yaştaki çocuklarda polis korkusu vardır. Amacımız böyle bir aktiviteyle çocuklarımıza polisin güler yüzünü göstermekti.

Ziyaretin amacına uygun olduğunu düşünüyorum. Dedi. Oyun evi müdürü, Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve Toplum Destekli Polislerine ziyaretten dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdi.