-Cemil Varlıca “ Tek Suçumuz Yanlış Zamanda Yanlış Kişilerle Olmak”

-Hendek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemil Varlıca ve Başkan Vekili Mehmet Karagöz Olay İle İlgili Açıklamada Bulundu


Gebze’de yaşanan hırsızlık olayı kapsamında bu sabah bilgisine başvurulmak için gözaltına alınan Hendek Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca ve Başkan Vekili Mehmet Karagöz konu ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

Hendek Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca ve Hendek Şoförler Odası Başkan Vekili ve aynı zamanda S.S 14 Nolu Yeni Hendek Kamyoncular Kooperatifi 2. Başkanı Mehmet Karagöz yaptığı açıklamada, “Uzun zamandır Hendek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı olarak görevimi başarı ile sürdürmekteyim. Bizler her daim esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarına çözüm aramak için çabalıyoruz. Bu sabah yaşadığımız talihsizlik medyada tamamen farklı bir şekilde yer almıştır. Mahkeme tarafından bulunduğumuz görev nedeniyle bizlerin konu ile ilgili fikir ve düşüncelerine başvurulmuştur. Olayla ilgili hiçbir alakamız yoktur. Tek suçumuz yanlış zamanda yanlış kişilerle bir arada olmaktır.

Gebze 3. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından alınan (“Gebze 3. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından 2013/109 kararına göre suçsuz olduğumuz ispatlamıştır. Bizler ne bugün ne de yarın böyle suçlamalara neden olan kişileri asla içerimizde barındırmayacağız. Görevimizi başarı ile devam ettireceğiz” dedi.