Türkiye Matbaacılar Federasyonu 4. Başkanlar Konseyi toplantısı için Sakarya’ya gelen matbaacılar, toplantı sonrası Bayraktepe’de Başkan İnci’nin misafiri oldular.

Başkan İnci’nin, programı nedeniyle katılamadığı yemeğe Hendek Belediye Başkan Vekili İbrahim Cömert, Türkiye Matbaacılar Federasyonu Başkanı Hüseyin Gürbüz, Sakarya Matbaacılar Derneği Başkanı Kadir Çolak, Sakarya, Bursa, Ankara, Kocaeli, İstanbul, Alanya, Antalya, Gebze, Eskişehir, Malatya, Urfa, Gazianntep, İzmir, Trabzon, Erzurum, Kayseri, Samsun, Adana, Mersin, Denizli, Elazığ ve Adıyaman olmak üzere toplam 22 ilden Matbaacılar Dernek Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Türkiye Matbaacılar Federasyonu 4. Başkanlar Konseyi toplantısını Sakarya’da yapan matbaacılar Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin konuğu oldu. Programı nedeniyle, misafirleri ile bir arada olamayan Başkan İnci’nin yerine vekaleten misafirleri Başkan Vekili İbrahim Cömert karşıladı.  Bayrak tepe’de bir araya gelen matbaacılar, Hendek Kültürevi, rölyefler ve Bayrak tepe’yi gezdiler.

Türkiye Matbaacılar Federasyonu Başkanı Hüseyin Gürbüz, Başkan İnci’ye davetinden dolayı teşekkür etti.

 Daha sonra misafirler yemek ikramının ardından Bayrak tepe’nin eşsiz manzarası karşısında çaylarını içip sohbet ettikten sonra Hendek’ten ayrıldı.