Kütahya’dan duygu dolu bir mektup yazarak sıra arkadaşı Kürşad Yücel için Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’den akülü araba isteyen Azra Tarım, Başkan İnci’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kütahya’da ilkokul 3. Sınıfta okuyan Azra Tarım, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye duygu dolu bir mektup yazarak sıra arkadaşı Kürşad Yücel için akülü araba istemişti.Azra’nın bu isteğine duyarsız kalmayan Başkan İnci hemen Kürşad’a aracı yollamıştı. Aile ve Kürşat’ın sınıf arkadaşları da yardım elini uzatan Başkan İnci’ye bir masa dolusu mektupla teşekkür etmişlerdi.

Azra mektupla kalmayıp Kütahya’dan Hendek’e gelerek Başkan İnci’ye duyarlılığından ve kendilerini çok mutlu etmesinden dolayı ziyaret edip teşekkür etti.

Kütahya Atatürk İlköğretim Okulu 3-A sınıfı öğrencisi Azra Tarım, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Bilgili, Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcıları Celalettin Akkaş, Cesarettin Küreci ve dedesi İsmail Yıldız ile birlikte, Kütahya’dan Hendek’e gelerek Başkan İnci’yi ziyaret etti.

Başkan İnci, misafirlerini Bayraktepe’de karşıladı. Azra, sıra arkadaşı Kürşad Yücel’in aküsüz engelli aracıyla okula gelip giderken zorluk yaşadığını ve çok üzüldüğünü belirterek, Başkanı Ali İnci’ye, araç göndererek kendilerini çok duygulandırdığını artık arkadaşının rahatlıkla okula gelebildiğini söyledi. Kürşat’ın yüzünün güldüğünü gördükçe kendisinin de mutlu olduğunu söyleyen Azra, Başkan İnci’ye Kütahya’dan kucak dolusu selam ve sevgileri iletti.

Hep birlikte engelleri aşıyoruz

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Azra’nın kendisine göndermiş olduğu mektubu okuyunca çok duygulandığını belirterek “ Bu isteğe duyarsız kalmak mümkün değil. Biz Hendek’te tüm engelleri hep birlikte aştık. Yetmedi İlçe, il hatta yurtdışına kadar yardım eli uzattık. Azra’nın mektubunu alınca da hemen harekete geçtik ve ekibimizi Kütahya’ya gönderdik. Ben Azra’nın arkadaşı için gösterdiği gayretten dolayı kendisini tebrik ediyorum. Kürşat’ın da mutlu olması bizleri de mutlu etti. Unutulmamalıdır ki Her İnsan Bir Engelli Adayıdır ” Dedi.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Bilgili, Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcıları Celalettin Akkaş, Cesarettin Küreci ve dedesi İsmail Yıldız da Başkan İnci’ye duyarlılığından dolayı teşekkür edip Kütahya’ya davet etti.

Başkan İnci, misafirlerine Bayraktepe, Kültürevi, Rölyefler, Selman Dede Mesire Alanı, Hayvanat Bahçesi, Uludere, Gençlik Merkezi, Kapalı Yüzme Havuzu, Çocuk Dünyası, 3D Sinema ve Bowling Salonu’nu gezdirdi.

Azra, çocuk eğlence dünyasında ve bowling salonunda eğlenceli dakikalar geçirdi.

Misafirler Başkan İnci’ye Kütahya hatırası hediyeler verirken, Başkan İnci de misafirlerine çeşitli hediyeler verdi.