Hendek her geçen gün gelişiyor ve çevresindeki iş olanakları artığı günümüzde, Profesyonel Sanayi tipi ev, ofis, işyeri , cami , inşaat sonrasi fabrika, zemin, AVM yeniden koltuk ve halı yıkama konularında temizlik hizmetleri sunacak olan Akademi Temizlik ve Danışmanlık adıyla hizmete giriyor.

Profesyonel temizlik robotlarıyla Sanayi tipi ev, ofis, işyeri , camii , inşaat sonrasi fabrika, zemin, AVM gibi mekan ve alanlarınızın temizlik hizmetlerini sunacak olan Akademi Temizlik ve Danışmanlık Hizmetleri çok yakında yapacağı açılış ile sizlere hizmet vermeye başlıyacağını bildirdi.

Ayrıca araç ve ekipmanlarıyla 158 derece buhar sıcaklığı ile sert zemin taş, duvar ve camlarda kullanılan temizlik ekipmanları ile farkı hisedeceğinizi belirtiler.

Akademi Temizlik ve Danışmanlık Hizmetleri olarak sloganlarının "Temizliği bize zamanı sevdiklerinize ayırın" olduğunu belirten firma sahibi Doğukan Keskin temizlik sektöründeki yenilikleri takip ederek sizlere daha profesyonel  hizmet sunacaklarını dile getirdi.